Trädgård

Koppla av i din trädgård under sommaren

 

Funderar du verkligen på att ta hand om din trädgård för att njuta av naturen på sommaren? Jag tycker att detta är en väldigt bra idé! Det är dags att förverkliga din drömträdgård. Där kan du koppla av och bjuda in dina vänner på en utsökt drink eller middag. Men innan dess måste du komma igång. Gör en snyggt designad moodboard och fundera på vad du vill göra i trädgården. Vi vill ge dig några exempel på din grannes namnteckningar, vi anser att det inte bör förbises i din drömträdgård!

Lyxigt utekök
Du kommer förmodligen att spendera mycket tid på din trädgård, och då är det krångligt att behöva fortsätta laga mat inne. Vad sägs om ett coolt utekök som kan inredas perfekt efter din smak? Idag kan du ha ett komplett anpassat utekök, så du har bara det du behöver. Tänk på vackra skänkar och handfat, inte bara enkla galler och galler. Välj maximal komfort, speciellt om du spenderar mycket tid i trädgården och gillar att ställa utsökt mat på bordet. BORRLE utekök kan definitivt bidra till detta!

Bygg ett vackert tak
Det låter bra att ligga i solen hela dagen, men ibland är det bättre att leta efter skugga. Till exempel under varma eftermiddagstimmar är det bäst att undvika solen, men du behöver egentligen inte gå in. Med ett vackert tak kan du fortfarande njuta av trädgården. Dessa finns i alla möjliga stilar och material, så titta närmare på vad som passar din trädgård och ditt hem och skapa en vacker ensemble.
Ge tillräckligt med grönt
Grönskan i din trädgård skapar en känsla av avkoppling, speciellt om allt är välskött. Självklart behöver du inte göra detta under sommarens varmaste dagar! Det viktigaste här är den enkla förberedelsen inför våren och hösten. Beskär dina buskar och träd under denna tid så att du kan sitta på sommaren. Under sommaren njuter dina växter av mycket solljus, allt du behöver göra är att ibland vattna dem.