Hus

Ny matsal? Det här är trenderna!

 

De senaste åren är de flesta hemma mer än någonsin. Det har fördelar, erbjuder bekvämlighet och tillbringar mycket tid hemma. Men det kommer också med nackdelar, från att vara för ensamma till att vara för nära varandra. Därför är det viktigt att ha en bekväm plats i huset där utrymme, komfort och komfort förenas, det vill säga ett matbord som passar inredning och önskemål och kan göra så mycket som möjligt. Så det är dags för en ny matsal! För att hjälpa dig i processen, här är 2021 års trender:

Hållbar och färgstark
Du har förmodligen sett dem i designtidningar, sociala nätverk eller i din favoritmöbelaffär, ett trädstambord. De kan anpassas perfekt till din interiör i alla former och storlekar. En robust topp, som en metallbotten, ger en värdig känsla till matsalen, tillsammans med den komfort som alla kan sitta på.
En tendens att perfekt passa det naturliga utseendet hos trädstammar är att föra in andra kulturer i ditt hem. Kombinera tillbehör, möbler och mattor från hela världen för att skapa din egen världsresa i din matsal. Väldigt varma färger och mönster passar bra till trästambordet.
Mr. Table Bordets ekplankor är också lätta att underhålla och har mycket lång livslängd. I kombination med europeiskt virke, som kräver mycket lite transport (och därmed utsläpp), är dessa tabeller ett mycket hållbart alternativ.
Matbord Matbord Livstrender gör ditt drömhem
Kontrast och sober
Att vara hemma innebär att finna ro för många. En annan trend i år är kombinationen av neutrala färger och mjuka kontraststilar. Denna stil är en kombination av japanska och skandinaviska inslag. Det ljusa trämaterialet, som kombinerar trädstambordets organiska former med neutrala färger, som mattor och stolar, ger en känsla av ordning och lugn. Den starkare basen ger önskad kontrast. Ljusa färger kan föreslås för stabila ben under bordet. På så sätt får du det neutrala inslaget av utrymmet mitt i matsalen och skapar ett kontrastutrymme som du själv kan lägga till.
Säg ett lik
De senaste trenderna är baserade på idén om ett vackert hus. Där ljusa och mjuka inslag föredras, till skillnad från dagens mörka tider. Här dyker det upp mjuka och runda element, använd lätta material som linne, använd material som ljust trä och välj lätta ben till bord och stolar. Trunkbordets naturliga kurva kompletterar perfekt denna trend med den mjukhet som behövs för en ny matsal. Med dessa trender i åtanke har du bråttom i en ny inredd matsal efter dina önskemål. Njut av din egen trendiga matsal.